Marcom voor groei

Ed is gespecialiseerd in merkgroei met data, creatie en media. Hij werkte op directieniveau en als consultant voor tientallen merken. Ed is gecertificeerd NIMA Senior Marketing Professional.

Wij willen alleen het allerbeste voor jou.

Herken je dat ook? De toenemende fragmentatie en overspecialisatie in marketingcommunicatie? Die complexiteit maakt het steeds lastiger om regie te houden, laat staan te sturen op groei van de business. En daar was het wel om begonnen, ooit.

Onze adviesproducten zetten marketingdirecties en -professionals weer in hun kracht bij het aanjagen van groei met marketingcommunicatie. Dat doen we met relevante kennis, het aanleren van vaardigheden en afstemming in de organisatie. Met een fundament in evidence based marketing.

Want wat zijn ook weer de juiste zaken om te doen, hoe stuur je op effect? En hoe doe je dat vervolgens zo goed mogelijk, met hoge efficiency? En hoe laat je alle expertises binnen en buiten de organisatie optimaal met elkaar samenwerken?

Marketingcommunicatie, owned, shared, earned en paid. Budgeting. Klantinzicht. Het creatieve proces. Campagnetypes. Mediastrategie en planning.

Er gaat zoveel in om, in geld, aandacht en belangen. En vaak gaat er al veel goed. Maar nog vaker kan ook echt beter. Tot wel 15% meer efficiency bijvoorbeeld. Maar vooral: meer effect, in mijn praktijk soms met een waarde van 1-2% marktaandeel. Marcom voor groei.

Of je nou voor een corporate werkt of een scale up, vooral offline of online business realiseert, wij dragen aantoonbaar bij aan jouw groei in omzet, marktaandeel en winst. Met minder verspilling en meer effect.

Het lijkt me bijzonder om het daar over te hebben. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal – en je ruimte voor groei.

 

 


Maak een afspraak
Nationale Marketing Benchmark - 2021Doe nu mee en ontvang kosteloos jouw rapport!

+ Analyse van de organisatie en prestaties van marketing.

+ Uniek in Nederland met al meer dan 200 bedrijven.

+ Alle deelnemers (mede-) verantwoordelijk voor strategie.

+ Vergelijk jezelf met winnaars en dalers.

+ Exclusief voor merken en adverteerders.

+ Schrijf je nu in: