The power of brand

Rob is merk- en marketing-strateeg. Hij is gecertificeerd NIMA Senior Marketing Professional, is trainer voor NIMA en lid Raad van Advies bij SWOCC. Rob schrijft regelmatig voor vakbladen en –blogs.

Wij willen alleen het allerbeste voor jou.

Hier is iedereen het vaak helemaal mee eens: Je merk is het meest belangrijke, sturende principe van je organisatie. Het helpt je collega’s namelijk om de juiste keuzes te maken en motiveert hen de juiste dingen te doen. Elke dag weer.

Maar dit werkt alleen als de merkstrategie concreet is en als alle collega’s ‘m snappen en steunen.

Daarom is bij het ontwikkelen van merkstrategie en positionering het interne draagvlak even belangrijk als het onderscheidend vermogen en de relevantie ervan. Anders gezegd: hoe je de strategie ontwikkelt is even belangrijk als de strategie zelf.

Samen met jou en je collega’s ontwikkelen we een effectieve merkstrategie. Het liefst werken wij direct op de werkvloer aan een strategie- of positioneringstraject.

We brengen daarbij onze eigen expertise en ervaring mee, naast beproefde merkmodellen, tools en workshops. Waar nodig werken we samen met aangelijnde bureaus en schakelen we specialisten uit ons eigen netwerk in.

De kracht van je merk bepaalt de waarde van je business. Alle reden dus om dat perfect te organiseren. Zonder gedoe en zonder praatjes.

Wil jij dat ook, neem dan contact met me op. Ik ben oprecht benieuwd naar jouw visie en je ruimte voor groei.


Maak een afspraak
Nationale Marketing Benchmark - 2021Doe nu mee en ontvang kosteloos jouw rapport!

+ Analyse van de organisatie en prestaties van marketing.

+ Uniek in Nederland met al meer dan 200 bedrijven.

+ Alle deelnemers (mede-) verantwoordelijk voor strategie.

+ Vergelijk jezelf met winnaars en dalers.

+ Exclusief voor merken en adverteerders.

+ Schrijf je nu in: